Ася Капчикова е първата известна дама у нас, която може да

...
Ася Капчикова е първата известна дама у нас, която може да
Коментари Харесай

Не е за вярване с какви цици се изфука Ася Капчикова!

Ася Капчикова е първата известна дама у нас, която може да се похвали със силиконови импланти с доживотна гаранция, написа " Телеграф ".
Красавицата се снабди с изкуствения си бюст преди няколко месеца. В медийните среди русокоската показа, че в никакъв случай не е имала комплекс поради дребните си гърди и не това я е предиздвикало да легне под ножа.

До момента на нашия пазар нямаше импланти с сходен документ и се постановяваше дамите да възобновяват силикона си на всеки 15 години. „ Моите гърди са с доживотна гаранция! Може би това беше една от главните аргументи да се престраша и да се подложа на интервенцията. Моите импланти на Bella Gel са най-качествените в международен мащаб “, споделя Капчикова.

Бившата на Криско е горда притежателка на рядко срещан клас импланти, а това не остана неусетно от околните й приятелки в сектора. Дори се пусна слух, че вярната й приятелка и тазгодишна победителка на състезанието Мис Плеймейт Маги Бадер се е свързала с лекарския екип на Ася, с цел да възобнови силикона си .

Освен, че русокоската усили гръдната си обиколка, тя смъкна повече от 10 кг и завоюва положителна оценка от страна на почитателите, които я дефинираха като една друга миска, с действителни цели и фантазии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР